Nieuws «TERUG  

Noordelijke Tuigpaarden Dag viert feest!

19-02-2016 | Op zaterdag 16 april 2016 vind de 25ste editie van de Noordelijke Tuigpaarden Dag plaats. Niet meer in de Diamanthal van Balkbrug maar in manege Luttenberg aan de Looweg in Luttenberg. Net als alle voorgaande edities van dit unieke indoor tuigpaarden spektakel wordt dit vijfde lustrum wederom een groot feest, dat u als liefhebber van het Nederlands tuigpaard niet mag missen.

De jonge talenten, de nieuwelingen, staan zoals altijd centraal op dit grootste indoor concours van Noord Nederland’. Zij strijden niet alleen om de winst, maar veel meer om de eer van het winnen op de Noordelijke Tuigpaarden Dag , waarmee het indoor seizoen wordt afgesloten.

Winnaars van de Noordelijke Tuigpaarden Dag schrijven geschiedenis en dat betekent voor rijder en paard naamsbekendheid voor de rest van hun sportcarrière.

Naast de optredens van talenvolle jonge tuigpaarden komen verder de allerbeste ereklasse paarden aan de start en is er ruimte voor de jeugd, die in een aantal rubrieken gaan strijden om de winst.

Het Nederlandse tuigpaard is bekend om zijn actievolle bewegingen, fiere houding en elastische show waarvoor het publiek op de banken klimt en enthousiast meeleeft. Dat zal dit jaar niet anders zijn.

Het feest van de Noordelijke Tuigpaarden Dag is ook het feest van het publiek.

Dat wilt u toch niet missen!

Houdt daarom 16 april 2016 vrij in uw agenda en kom naar Luttenberg!

Om van alle nieuws op de hoogte te blijven, kunt u ons volgen op www.facebook.com/NoordelijkeTuigpaardendag.

Het bestuur
Sponsors 

 Van Doorn Ochten

 

het Showpaard

 

KWPN