Nieuws «TERUG  

Onderling concours Tuigpaardenclub Zuidenveld op maandag 28 maart a.s.

25-03-2016 | De afgelopen maand is er door een grote groep tuigpaardrijders getraind in Stalhouderij De Vliers in Dalen. Onder leiding van Harry van Middelaar zijn de rijders en hun paarden klaar gestoomd voor het nieuwe tuigpaardenseizoen. Het is inmiddels de 21-ste keer dat deze cursus heeft plaatsgevonden.

Als afsluiting van de cursus en ter voorbereiding op het buitenseizoen vindt op 28 maart (2e Paasdag) het Onderling concours plaats. Het is de organisatie weer gelukt om er een mooi en goed gevuld programma van te maken.

Er zijn diverse tuigpaardenrubrieken waaronder twee rubrieken met nieuwelingen, de tuigpaarden van de toekomst! Daarnaast zijn de reguliere tuigpaardenrubrieken en verzorgen de leden van de tuigpaardenclub Zuidenveld diverse shows. Ook zullen er een aantal hackney’s aan de start verschijnen.

Het bestuur is er in geslaagd om ook dit jaar weer een aantal mooie shows aan te bieden, waaronder een show met een vierspan pony’s gereden door Arjan Holties. Verder worden er een aantal hengsten geshowd en ook de menvereniging de Vliers verzorgt en demonstratie formatierijden met vier enkelspannen met Friese paarden.

Het concours wordt mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor HWG Agrishop uit Dalen.

Het concours begint om 13:00 uur en de toegang en parkeren is gratis

Het belooft een prachtige middag te worden!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Denise Smit.
tel: 06 10243014 of e-mail: tuigpaardenzuidenveld@gmail.com
Sponsors 

 Van Doorn Ochten

 

het Showpaard

 

KWPN