Nieuws «TERUG  

Tuigpaardenspektakel tijdens Jumping Etten-Leur

18-05-2016 | De 17e editie van Jumping Etten-Leur belooft een hele mooie te worden. Het evenement biedt niet alleen podium aan de springsport, van vierjarigen tot en met nationaal 1.40m, maar ook de tuigpaarden zullen ruim aan bod komen. Vrijdag 3 juni staat volledig in het teken van hackneys, tuigpaarden en showrubrieken.
Jumping Etten-Leur draagt al jarenlang een warm hart toe aan de tuigpaarden, die al menigmaal te gast zijn geweest op het terrein van Rinus Blom aan de Hoevenseweg in Etten-Leur. Nieuw dit jaar is dat ze een hele dag centraal zullen staan.

De altijd imponerende Hackneys zullen op 3 juni in verschillende rubrieken in actie komen, zoals in de lage en hoge limietklasses en de ereklasse. De verschillende tuigpaarden worden in zowel enkel- als tweespan gereden in Etten-Leur en de spannende wedstrijdrubrieken zullen worden afgewisseld met showrubrieken. Ook de Tally Ho zal bijdragen aan een schitterende middag en avond tijdens Jumping Etten-Leur, die paardenfans -groot en klein- niet mogen missen. “Voor zowel de rijders als het publiek belooft deze tuigpaardendag heel mooi te worden. We hebben een groot terrein, gevarieerde rubrieken en ideale voorzieningen voor de toeschouwers. En de toegang tot ons evenement is, zoals altijd, gratis!”, aldus organisator en voorzitter Rinus Blom.

Jumping Etten-Leur trapt op dinsdag 31 mei af met de jonge springpaarden, gevolgd door landelijke en nationale springrubrieken op woensdag 1 juni, zaterdag 4 juni en zondag 5 juni. Op de slotdag staan traditiegetrouw ook weer de Grote Prijs van Etten-Leur en de spectaculaire Derby op het programma.

Meer informatie is te vinden op www.jumpingettenleur.nl en daarnaast zijn de ontwikkelingen en acties van Jumping Etten-Leur te volgen via Facebook.
Sponsors 

 Van Doorn Ochten

 

het Showpaard

 

KWPN